Softcare verhoilusuoja 500ml

19,00 

Voit tiedustella ja tilata myös soittamalla

020-7969230

Tehokas ja helppokäyttöinen Softcare-verhoilusuoja muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän molekyyliverkon, estäen lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Todella suuri apu viikkosiivoukseen!

Tuotetunnus (SKU): softcare-verhoilusuoja-500ml Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tehokas ja helppokäyttöinen Softcare-verhoilusuoja muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän molekyyliverkon, estäen lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Softcare verhoilusuoja ei vaikuta tekstiilin ominaisuuksiin millään tavalla.

Tuote on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

Suojaa näin tekstiilipinnat

Suojaus kannattaa tehdä kaikille tekstiilipinnoille, mutta erityisen tärkeää suojaus on vaaleille tekstiileille. Suoja ei muuta kankaan ulkonäköä eikä hengittävyyttä. Sopii kaikille kangaslaaduille paksuista huonekalukankaista hienoimpiin silkkeihin. Tavallisessa käytössä suojaus kestää noin kaksi vuotta.

Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät helposti pienellä pyyhkäisyllä. Suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat, myös öljypohjaiset. Kuivuneet tahrat poistetaan kostealla liinalla.

Pullollinen riittää 5 – 7 neliölle, joten sillä suojaa viiden hengen sohvaryhmän käyttöpinnat.

Suorita suojaus hyvin tuuletetussa tilassa n. 15 cm:n etäisyydeltä tasaisesti sumuttaen kuivalle, puhtaalle pinnalle, kunnes pinta on kostea, mutta ei läpimärkä. Testaa ensin värinpitävyys näkymättömään kohtaan ja suojaa ympäristö sumutettaessa. Anna kuivua ilmavasti vähintään 2 h. Ei sisällä pfos-yhdisteitä.

Pakattu kierrätettävästä muovista valmistettuun ponneaineettomaan 500 ml pulloon, jonka voi tyhjänä hävittää polttamalla tai sekajätteenä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 7 × 7 × 25 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Softcare verhoilusuoja 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...